Betonboren

Beton heeft een hoge druksterkte (het breekpunt bij drukkracht na 28 verharding) en in de regel een treksterkte (de maximale trekkracht tot breuk) die daar 10% van bedraagt. Beton is daarmee krachtig, maar ook bros. Mooie gaten in beton boren zonder afbrokkelende randen is werk voor de echte vakman. Wij beschikken over de juiste krachtige apparatuur voor het netjes boren van:

Gewapend beton
Beton
Metselwerk
Dekvloer
Asfalt

10-1200 millimeter

Met behulp van geavanceerde apparatuur kunnen we gaten in beton boren met elke gewenste diameter tussen 10mm en 1200mm. Om stofoverlast te reduceren wordt gewerkt met stofafzuiging.

Wij leveren onze diensten rechtstreeks aan particulieren huishoudens en bedrijven, werken voor aannemers en verzorgen industriële betonboringen. Toepassingen zijn o.a:

Betonboring voor bekabeling
Betonboring voor rioolaansluitingen
Betonboring voor hemelwaterafvoeren
Betonboringen voor leidingen
Beton boren stekken en/of ankerstangen
Beton boren van ventilatiegaten
Boringen voor milieu-analyses
Boringen voor kwaliteitscontrole
Betonboring ten behoeve van rookafvoer openhaard en/of kachel
Betonboring ten behoeve van afvoerbuizen wasmachine en droogtrommel, afzuiginstallaties en wasemkappen

Betonzagen

Betonzagen voor sponningen

Gaat het om vierkante of rechthoekige gaten dan kunnen wij deze voor u betonzagen tot een dikte van 55cm. Betonzagen kan door ons zowel verticaal als horizontaal. Deze methode is geschikt voor o.a. raamsponningen, deursponningen, vloersponningen, trapsponningen en liftsponningen.

Sleuvenzagen

Het sleuven zagen in beton wordt o.a. toegepast voor het wegwerken van leidingen, Electra dozen en het inzagen van vloerverwarming. Sleuven zagen in beton doen wij zowel ‘nat’ als ‘droog’. Bij droog beton zagen maken wij gebruik van goede stofafzuiging. Hierdoor zijn beide methoden een effectieve manier van beton sleuven zagen met minimale vrijkomen van stof. Stof en afval wat toch nog ontstaat wordt netjes door ons opgeruimd.

Contactgegevens

Locatie

Variksestraat 16
6624 AR Heerewaarden
Vind ons in Google Maps

Telefoonnummer

E-mail

info@broekmeulenbetonboringen.nl

Vraag een offerte aan!